HTML

GasztroSuccess

Éttermek, kifőzdék elfogulatlan magasztalása, földbe döngölése. Írd meg Te is a véleményed!

Szavazás

Friss topikok

  • sokadszorra: És ha szerencséje van a betévedőnek, Sándor György ad-hoc előadását is élvezheti - Ő is ide jár né... (2012.09.13. 09:52) Városház "RETRO" Snack
  • Károsultak: 2010.október 23-án véletlenszerűen választottuk ki ezt az "éttermet". Kint hideg volt, ezért bemen... (2010.10.24. 21:35) AntiGasztro
  • Nyaligátor: Szushit olcsóbb otthon csinálni, mivel a hozzávalók többsége olcsón megvásárolható mondjuk a tacsk... (2009.10.09. 15:23) Sushi, sushi, sushi 2
  • dynavagyok: A nagy sushi fanatista azért tudhatná, h nem uborka az a zöld színű a makikban és társaiban, hanem... (2009.05.27. 13:30) Sushi, sushi, sushi
  • Lchef (törölt): Nem halt ám be a blog, csak enni is alig van időm! (2009.01.29. 10:23) Étteremlista- amikről már szó esett

Hol és mit?

Linkblog

Feliratkozás

Antigasztro II.

2008.11.26. 13:56 :: Lchef (törölt)

Csak ettől mentsen meg az Isten!- Rémálom a Megyeháza "majdnemkifőzdéjében". 

 

 

 

 

 

 

 

A belvárosban nagyon sok helyen lehet úgy étkezni, hogy az ember gyomra másnap a ropin és a teán kívül befogadjon mást. Na ez pont nem egy ilyen hely. A Megyei Önkormányzat épületében, földszinten kell keresni ezt a gyöngyszemet. A portások és a szekusok belépőkártyát adnak amit ki kell magadra tenni. Kajálócégér.

Ha szerencse ér akkor be lehet férni és nem kell kint fagyoskodni. Hogy ez a "majdnemkifőzde" mit takar? Például azt, hogy semmilyen frissensült nincs, mindent bedobnak a mikróba. De tényleg mindent. Nem ott főzik az ételt, hanem hozatják. A tulajdonos Bogyika férje főzi a családi étteremben a cuccot. 

Minden nap van menü, amiből lehet választani főételt. A jobbak már fél 1 környékén elfogynak, előre be lehet rendelni (Csábító nevek szar kivitelben). Ez általában a legfrissebb. Lehet rendelni "álákárte" de nagyon vigyázni vele! Gombapörköltet nem érdemes pénteken enni, tuti hétfőről maradt meg. 

A környezet olyan hivatalos. Kis asztalok. 2 személyes asztalok többségben, néhánynál hárman is el lehet férni. De van egy ami különleges. Az a királyok asztala, a legnagyobb, a legjobb helyen. Up to 4 ember ehet rajta. Mindig foglalt és általában ketten fogyasztják rajta a hivatalos ebédjüket. Vizeskancsó és poharak kikészítve. A pohárral óvatosan, néha habzik!

Tehát Bogyikától rendeltem. Ha a napi menüt az nagyjából 5 perc, azonban ha az étlapról a HAWAY csirkemellet kérem vagy a milánói kecsöpésolaj tésztát az van, hogy negyed óra. Mindig elgondolkodom, hogy a mikró ennyire szar, vagy most küldik-e faxon a tésztát.

Az ételek minősége csapnivaló. Illetve még rá sem csapnék. A máj gumiállagú a sok mikrótól, az ételek sótlanok, sokszor van vegetalaves, a paradicsom mindig kecsöp. Ha meg nem íztelen akkor zsíros. A múltkori krumplistészta után böjtöt kellett tartanom.

Árban szerencsére olcsó. 5-600 forintból össze lehet szedni egy kiadós hasmenést. Ezek szerint az ár-érték arány jó :)

                                                          

Nyáron a diófa zöld                                                 

Bent kajaszag, de legalább meleg van. Evés után tálca vissza bejárathoz. (Ebből egyébként lehet következtetni, hogy mi a nagyon szar aznap).

Összességében nem ér ez a hely egy pontot sem, mégis időként bepróbálkozom vele hátha változik valami. Ám egyre inkább tartok attól, hogy elvisz a vérhas. Aki extrém kalandokra vágyik látogasson el a Megyeházára! 1/10. Az 1 pont a reménykedésért jár és a néhai hírnévért.

 

 

 

                                                        Ezektől a kajáktól az oroszlánnak is két farka nőtt, éppen megy vissza reklamálni

Igazi szörnyűség

Szólj hozzá!

Címkék: budapest kifőzde

A bejegyzés trackback címe:

https://kajaltunk.blog.hu/api/trackback/id/tr11789554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása