HTML

GasztroSuccess

Éttermek, kifőzdék elfogulatlan magasztalása, földbe döngölése. Írd meg Te is a véleményed!

Szavazás

Friss topikok

  • sokadszorra: És ha szerencséje van a betévedőnek, Sándor György ad-hoc előadását is élvezheti - Ő is ide jár né... (2012.09.13. 09:52) Városház "RETRO" Snack
  • Károsultak: 2010.október 23-án véletlenszerűen választottuk ki ezt az "éttermet". Kint hideg volt, ezért bemen... (2010.10.24. 21:35) AntiGasztro
  • Nyaligátor: Szushit olcsóbb otthon csinálni, mivel a hozzávalók többsége olcsón megvásárolható mondjuk a tacsk... (2009.10.09. 15:23) Sushi, sushi, sushi 2
  • dynavagyok: A nagy sushi fanatista azért tudhatná, h nem uborka az a zöld színű a makikban és társaiban, hanem... (2009.05.27. 13:30) Sushi, sushi, sushi
  • Lchef (törölt): Nem halt ám be a blog, csak enni is alig van időm! (2009.01.29. 10:23) Étteremlista- amikről már szó esett

Hol és mit?

Linkblog

Feliratkozás

Sushi, sushi, sushi 2

2009.01.03. 23:27 :: Lchef (törölt)

Kedvet kapva egy sushizáshoz rendeltünk az I Love Sushiból. Rögtön egymás után kétszer... Aki először akar ilyesmit enni annak nem ajánlom, aki sokat szokott enni annak jó, már tud magától választani és nem kell a boxokból válogatni. src="http://m.blog.hu/ka/kajaltunk/image/ilovesushilogo.jpg" />

Első alkalommal nigirit, futomakit és makikat ettünk, erről sajnos nem készült kép, túl éhesek voltunk. A második maki partira sikeredett.

 Mivel sushifutár hozta, fontos a szállítási idő. A Netpincér segítségével az első adag másfél, másfél héttel később 2 óra 15 perc alatt ért ki. Ez elég gyenge, főleg úgy, hogy 600 forintot kérnek csak azért, hogy iderobogjanak vele (ez mondjuk ebben a hidegben elég szép feladat).

Na de minden jó, ha a vége jó. Kijött, finom volt. Első alkalommal kissé állottnak tűnt, bár lehet, hogy csak lefagyott a robogón. Az úgynevezett chic rollok hagytak egy kis kivetnivalót maguk után. A többi rendben volt. A gyömbér baromi kevés a 4 személyes tálhoz képest, a wasabi viszont egy kövérre gyúrt hógolyó méretére emlékeztetett. Így másodszorra már extra gyömbérrel kértük. A szójaszósz elég volt, egy-kettő még maradt is, megy a spájzba.  Külön szeretem azokat a kis halacskákat amiket kihoznak. A tálcára tetettünk például tigrisrákot, vörös tonhalat, lazacot, shitake gombát, omlettet, japán retket. Az első eresztésben inkább rollok voltak, meg makikombinációk. Rá kellett jönnöm, hogy a japán majonéz nem a kedvencem. Ja, és chic no. 48-at NE rendeljetek, hihetetlen rosszízű. Jöjjön néhány kép étvágygerjesztőnek:

 

 

 

Így hozták ki becsomagolva

Kicsit közelebbről

Kis halacskák immáron belsőségek nélkül

Itt még tele volt a tálca

  Az ár-érték arányt tekintve jó, vannak ennél sokkal drágább rendelős helyek és éttermek egyaránt. A futárral remélem csak nekünk nem volt szerencsénk. Vagy szar helyen lakunk. Bajom nem volt tőle soha, ez a nyers cuccoknál ugye mindig fennáll...

Már csak az ítélet van hátra meg persze a végére a videó: 8/10. Elnyerte a jó hely minősítést.

Ha valaki írni akar, hajrá, ide klikkelj.

 

 

2 komment

Címkék: budapest étterem

A bejegyzés trackback címe:

http://kajaltunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4856100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

keeroy · http://music.blog.hu 2009.01.05. 14:21:36

Teljesen összefolyt a számban a nyál. Akarok, méghozzá most! :)

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.10.09. 15:23:06

Szushit olcsóbb otthon csinálni, mivel a hozzávalók többsége olcsón megvásárolható mondjuk a tacskóban. Annyi, hogy érteni kell a módját, mivel a legtöbb otthoni szakács a fűszerezésen bukik el...