HTML

GasztroSuccess

Éttermek, kifőzdék elfogulatlan magasztalása, földbe döngölése. Írd meg Te is a véleményed!

Szavazás

Friss topikok

  • sokadszorra: És ha szerencséje van a betévedőnek, Sándor György ad-hoc előadását is élvezheti - Ő is ide jár né... (2012.09.13. 09:52) Városház "RETRO" Snack
  • Károsultak: 2010.október 23-án véletlenszerűen választottuk ki ezt az "éttermet". Kint hideg volt, ezért bemen... (2010.10.24. 21:35) AntiGasztro
  • Nyaligátor: Szushit olcsóbb otthon csinálni, mivel a hozzávalók többsége olcsón megvásárolható mondjuk a tacsk... (2009.10.09. 15:23) Sushi, sushi, sushi 2
  • dynavagyok: A nagy sushi fanatista azért tudhatná, h nem uborka az a zöld színű a makikban és társaiban, hanem... (2009.05.27. 13:30) Sushi, sushi, sushi
  • Lchef (törölt): Nem halt ám be a blog, csak enni is alig van időm! (2009.01.29. 10:23) Étteremlista- amikről már szó esett

Hol és mit?

Linkblog

Feliratkozás

AntiGasztro

2008.11.17. 14:44 :: Lchef (törölt)

Csak ettől mentsen meg az Isten!- Rémálom a Kolostor étteremben.

Hétvégi unalomból fakadóan leruccantunk Tihanyba elsétálgatni egy szép félig felhős péntek délutánt. A nagyon sok étteremből kiválasztottuk a legrosszabbat. Ehhez is érteni kell. Legalább egy óráig csak bolyongtunk: "Na ez jó, de várj, mégsem, menjünk vissza." És visszamentünk a Kolostor Panzió éttermébe.

A hely kívülről mézeskalácsházikó, tele vendégcsalogató fogásokkal (gőzölgő töltött paprika szabadtűzön, kamukardok, pajzsok, játszótér, szép kövecskés út felfelé). Csak nem lehet ebből nagy baj, gondoltuk. Először az ütött szíven, hogy nem lehetett az étterem egész területén dohányozni, azt mondták fáradjunk ki a kerthelyiségbe. Fasza. Októberben egy párnanélküli fapadon. Nagyobb volt a szenvedélyünk az eszünknél, kiültünk. Kaptunk 2 darab jéghideg ásványvizet szép műanyag ÜVEGBEN. A kért ételekből nagyrészt nem volt. Választottam egy gulyáslevest. Na, azt nem nagyon tudják elrontani. A másik étel pedig a biztonsági cigánypecsenye volt.

Erre a két rendkívül bonyolult ételre nagyjából egy órát kellett várnunk a kutyalábdermesztő hidegben. Közben jó kis párbeszédeket hallgattunk a konyhából. A tulaj, dzsoggingos, "gyúrunkvazze", kopaszodó, 4 telefonom van típusú ember volt. Észrevette, hogy kezdünk kockára fagyni a pöpec éttermében, bement szólni a konyhára:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                              Valahol itt éreztem magam.

"- Mi a faszom van már itt? Elkezdtétek már? Nem bazmeg? Mindenki teljesen hülye? Bejön 10 ember az étterembe és megáll az élet? Süssed már kurvaélet! Ekkor bejött a mit sem sejtő pincérleány. -Visszamondta a 3-as asztal a további rendelést. Nem kérnek se desszertet se kávét, semmit. A főnök ismét belendült: -Így van bazmeg, így is kell ezt csinálni, én is ezt tenném egy ilyen fos helyen. Minkenkit kirúgnéka picsába. Szégyenek vagytok. Mi a faszt csinálsz azzal a tányérral?"

Innentől kezdve már csak negyed óra volt hátra az étel megérkezéséig. A levesnek konkrétan halászlé íze volt, ami nem is szerepelt az étlapon. A cigánypecsenyéből egy apróságot kifelejtettek: a fokhagymát. Lehet, hogy tényleg kisebbségiből sütötték. A krumpli hideg volt.

Egy szó a mosdóról. Ki volt írva, hogy a WC-használat 100 ft (ez vonatkozott a vendégekre is). Mondanom sem kell, nem dobtam be. Ami ott fogadott: farostlemez ajtók, WC papír mutatóban a tükör mellett, undorító csap és hozzá tartozó mosdókagyló.

A számlán majd' leesett az állunk: 5000 Ft. Egy szar gulyásért és egy minősíthetetlen cigánypecsenyéért. A víz ízével különösebb bajom nem volt.

Ide BIZTOS, hogy többet nem megyünk vissza. Felőlem lehet nyár, szezon, hajtás, friss áru érkezése, ingyenkaja...Kezdetben 0, azaz nulla pontot akartam adni. A végleges ítélet azonban 1/10. Kizárólag a tulaj káromkodásai miatt.

 

Ilyet nem láttunk. Pedig elvileg itt készült.

2 komment

Címkék: étterem nembudapesten

A bejegyzés trackback címe:

https://kajaltunk.blog.hu/api/trackback/id/tr95773710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stevetudor 2008.11.28. 13:18:06

Régen a CLub Tihany szálodának volt a fenti étterme és az ott lakók potom áron ehettek ott.
Amikor eladták azokat a forgalmakat mutatták amibe a szálloda vendégek is benne voltak. Gondolom azóta megy a lehúzás több mitn 20 éve lakok a környéken és meg sem fordult a fejembe sose hogy oda menjek pedig senki nem mondott róla semmit és nem is voltam ott soha.

Károsultak 2010.10.24. 21:35:24

2010.október 23-án véletlenszerűen választottuk ki ezt az "éttermet". Kint hideg volt, ezért bementünk. Ott is hideg volt. Fűtés semmi. Mi is az ominózus 2 személyes grill tálat rendeltük, amit először szépen fel is sorolt a pincér, hogy miket tartalmaz. (Étlapot nem kaptunk ugyanis!)Az ára 7500ft, jelentette ki.Eléggé sokalltuk, na de hát legyen, elfogadtuk. Rendeltünk még egy pohár forralt bort, és egy pohár kólát.15 perc múlva kihozta az innivalókat, (3-3 dl-t rendeltünk) 2 dl-t hozott mindkettőből. 45 perc múlva kihozott egy tál csülköt. Kiakadtunk, mondtuk, hogy mi nem ezt rendeltünk. További 30 perc múlva kihozta a tálat. Megdöbbentünk. 2 szelet nyers, cafatos hús, egy pici kolbász, zsírszalonna zsírjától tocsogott, max 2 fej burgonya karikára vágva. Plusz volt rajta kb 1,5 kg vörös és lila hagyma. Nagyon éhesek voltunk, nekiálltunk kiválogatni az ehető dolgokat. A bor ihatatlan volt, de már nem mertünk kérni semmit. Ettünk, habár életem legszörnyűbb étele volt, mert leöntötték az egészet vastagon mustárral és ketchup-pal. Amikor "elfogyott", rájöttünk, hogy ugyanolyan éhesek vagyunk, viszont a tál még félig van ehetetlen mocskokkal. Fizetni akartunk, ami további 15 perc várakozást jelentett. Megjött a pincér: 13750ft. A tál ugyanis nem tartalmazta a köretet, ami 600ft!!, 1450 ft!!! volt 1 dl kapros öntet, 1050ft!! a kannás vagy tablettás borból kiszámlázott 3 dl, ami max 2 volt. A csúcs a szervízdíj volt, ami ugyancsak 1350ft-ot tett ki. Azért, mert vártunk másfél órát, még mi fizettünk ki ennyi pénzt!!! Kértem a panaszkönyvet, sajnos elég kevés volt a hely hogy mindent leírjunk (de megtettük), de a fogyasztóvédelmet mindenképpen megkeressük, és feljelentést teszünk ellenük. Mocskos rabló banda! Lejáratják egész Magyarországot! Ha valaki csatlakozni kíván a feljelentésünkhöz, akkor jelezze! A többiek pedig messzire kerüljék el őket!
süti beállítások módosítása